Misijní činnost našeho sboru

Úvodní stránka > Články > Ze života sboru > Misijní činnost našeho sboru

Misijní činnost našeho sboru

Dosavadní těžiště misijní práce Sboru BJB v Příboře na Mexiku je v posledních pěti let v organizování pravidelných a nepravidelných misijních akcí zhruba jednou za měsíc.

Máme možnost misijně zvát svoje rodinné příslušníky, přátele a lidi z města a okolí. Mezi pravidelné misijní akce patří Valentinská přednáška, Karneval, Velikonoční čtení Bible, Noc kostelů, Bohoslužba pod kaštanem, Drakiáda, Mikuláš, Vánoce.
Mezi nepravidelné misijní akce patří přednášky, besedy a koncerty, které organizujeme v průběhu celého roku.

Mezi nejpopulárnější patří přednášky Davida Rafaela o historii české reformace, které jsou vždy hojně navštěvované. Všechny misijní akce několik let zpátky včetně fotografií jsou zaznamenány na facebookovém profilu BJB Příbor. Misie sboru však nespočívá pouze v organizaci akcí ve sboru, ale členové sboru jsou povzbuzováni k individuální misii ve svém okolí. Ku pomoci je bohatá misijní literatura, která je k dispozici také návštěvníkům našeho sboru. Sbor BJB v Příboře na Mexiku také podporuje zahraniční misii, ať už osobními výjezdy členů sboru, například do Turecka nebo finanční a materiální podporou misionářů, například misionáři BJB, Word of Life, Wycliffovi překladatelé Bible, Hlas mučedníků.

Zde foto galerie k naší činnosti. 

FB stránka našeho sboru

Martin Okáč, člen sboru

22.01.2024 Kategorie: Ze života sboru

Sborové novinky

14/03/24 | 12:03:00

Celonárodní četní Bible 26.3.2024

Přijďte si přečíst kousek Bible do městské knihovny.

14/03/24 | 12:03:00

Večer chval mládeže sboru BJB Příbor

13.4.2024 v 18 h ve sboru BJB Příbor

22/01/24 | 12:01:00

Koncert Giny a Kirsten 23.3.2024 v 18:30 h

Přijďte si poslechnout Ginu a Kirsten - matku a dceru, které zpívají chvály.